Servicii de Consultanta

 
SERVICII DE TOP IN ORADEA

Respect si loialitate fata de clienti, calitate si performanta, perfectionare continua

 

Servicii de Consultanta in afaceri

Sustinem activitatea dvs economica prin profesionalism si perfectionare continua. Peste 20 ani de experienta ne-au invatat sa oferim respect si loialitate tuturor clientilor nostri


Analiza costurilor, propuneri de optimizare
Optimizare fiscala
Intocmire dosare esalonare
Rambursari TVA din tari membre UE
Obtinere formulare A1 - certficat emis de Casa Nationala de Pensii Publice; necesar personalului care lucreaza in UE (delegatie, detasare, soferi)
Obtinere permise de munca pentru cetateni UE si non UE
Reprezentare in cadrul controalelor efectuate de ANAF (inspectii generale, partiale), ITM
Intocmire contestatii, actiuni in instanta
Informari privind fonduri europene care urmeaza sa se deschida, identificare tipuri de fonduri europene sau guvernamentale care pot fi accesate in functie de domeniul de activitate.
Asistenta pentru firme cu probleme financiare (inclusiv probleme majore): plan de afaceri, negocieri cu furnizorii, clientii, negocieri cu bancile, societatile de leasing  pentru obtinere perioade de gratie sau reesalonare  debite- colaboram cu specialisti de top cu rezultate desosebite in acest domeniu.


Reprezentare controale ANAF
Servicii Consultanta Oradea


Ai nevoie de ajutor?
Contacteaza-ne!


 
Cunoasterea legislatiei in domeniu, insusirea permanenta a modificarilor legislative, contabile si fiscale face ca expertii DAIAMAR, sa ofere clientilor solutii integrate de contabilitate, fiscalitate, economie in stransa corelatie cu tendintele economice europene si mondiale.
 

Privacy Policy Settings